1 Ekim 2017 Pazar

thumbnail

Öğretmenlerin Burçlara Göre Okuldaki Davranışları Nasıldır?



Aslında pek çoğumuz burçlara pek inanmasakta burçların insan üzerindeki etkilerini öğrenmeye merak duyarız. Erkekler, kadınlar, aşk, para vb. pek çok konuda burç yorumları vardır. Burada burçlara göre öğretmen davranışlarını ele aldık. Siz yine de pek inanmayın....


Koç Öğretmen

Koç öğretmeni öğrencilerini, hayatlarında hep daha iyi şeylere ulaşmaları için harekete geçirir. Yavaş olanlara karşı biraz sabırsız olabilirler. Her konuda başarı gösteren öğrenciler Koç öğretmenine daha yakın olacaklardır.


Boğa Öğretmen

Boğ öğretmeni çok sabırlıdır ve öğrencilerine her şeyi etraflıca anlatır. Öğrencilerini çok fazla itelemezler. Kendilerinin aceleye getirilmesinden de hoşlanmazlar. Yavaş ve istikrarlı olmayı severler. Bilgili öğrencileri severler ve gizli yetenekleri keşfetmede ustadırlar.


İkizler Öğretmen

İkizler öğretmeni entelektüeldir. Müfredata bağlı kalmayı sevmezler. Herhangi bir konu hakkında her şeyi konuşurlar ve öğrencilerinin zihin açıcı tartışmalar yapmalarını isterler. Verimlilik üzerine odaklanırlar ve öğrencilerinin her zaman alışılmışın dışında ve farklı perspektiften düşünmelerini sağlarlar.


Yengeç Öğretmen

Yengeç öğretmeni duygusaldır ve öğrencileri ile çok derin duygusal bağlar kurar. Öğrencilerinin kendilerini, güvende ve korunuyor hissetmelerini ister. Her konuda iyi olamadıkları veya belli konularda başarısızlık yaşadıkları durumlarda hiçbir öğrencisinin kendisini kötü hissetmesini istemez. Yengeç burcu öğretmene sahip çocuklar her zaman kendilerini motive olmuş ve mutlu hissederler.


Aslan Öğretmen

Aslan öğretmenler öğrencilerine her zaman farklı öğrenme yöntemleri sunmakta büyük istek sahibidir ve öğrencilerini benzersiz öğretme stilleri ile kendisine hayran bıraktırır. Kontrolü asla elinden bırakmaz ve öğrencilerinin kuralları çiğnemesine müsamaha göstermez. Eğer Aslan bir öğretmeniniz varsa eğitim hayatınız hem eğlenceli hem de çok yoğun olacaktır.


Başak Öğretmen

Başak öğretmeni memnun etmesi oldukça zordur. Gizli kusurları anında görürler ve her zaman düzeltecek bir şeyler bulurlar. Bu sebeple Başak öğretmenin öğrencileri çoğu zaman öğretmenlerinin kendilerini uzun süreli bir başarıya hazırladığının ve onlar için en iyisini istediğini anlamazlar. Çalışkan bir başak öğretmenden öğrenilecek çok şey vardır.


Terazi Öğretmen

Terazi öğretmen sınıf içerisinde harika bir atmosfer yaratır ve öğrenciler bu uyumlu ve rahat öğretmenin yanında kendilerini çok rahat hissederler. Terazi öğretmenler öğrencilerin kolaylıkla yanaşabildiği öğretmenlerdir. Bir konuda yaşadığı başarı veya başarısızlıktan ziyade öğrencinin genel ilerleyişine odaklanır. Eğitimde de denge onlar için her zaman önemlidir.


Akrep Öğretmen

Akrep öğretmen kendi rolü hakkında çok nettir ve sınıfındaki duruşu arkadaş edinmek veya öğrencileri etkilemek değildir. Onlar derin düşünürler ve öğrencilerine eğitim vermeye odaklıdırlar. Öğrencilerinin performansını geliştirme konusunda her zaman dürüst bir yaklaşım sergilerler.


Yay Öğretmen

Yay öğretmenler öğrencilerin favori öğretmenleridir. İlham verici ve büyüleyici hikayelerle öğrencilerine sınıfta keyifli vakit geçirtirler. Onlar sınıflarında görev başındayken tek bir an dahi sıkıcı geçmez. Yay öğretmeni ile öğrenmek bir keyiftir ve öğrenciler onların uzmanlıkları, ilgileri sayesinde akademik olarak gerçek anlamda beslenip gelişirler.


Oğlak Öğretmen

Oğlak öğretmenden çok fazla kural ve ev ödevi beklemeye hazırlıklı olun. Çok çalışkandırlar ve öğrencilerini kendilerine inanmaları konusunda motive eder. Eğitimde eğlenme anlayışına inanmazlar. Öğrenciler oğlak öğretmenleri tarafından her zaman hedeflerine ulaşmaya ve hep daha yüksek hedefler koymaya yönlendirilirler.


Kova Öğretmen

Kova öğretmenleri eğitim verirken hep yeni yol ve yöntemler bulma konusunda büyük bir tutku sahibidir. Bir kova öğretmenin mentorlüğünde öğrenme, öğrenciler için her zaman hatırlanmaya değer bir deneyim olacaktır. Saha gezileri yapmayı seven kova öğretmeni öğrencilerinin müfredatın dışında yeni konular keşfetmelerinde onlara en iyi kılavuz olacaktır.


Balık Öğretmen

Öğretmeler içinde sanatsal becerileri en gelişmiş olanlar balık öğretmenlerdir ve öğrencilerinin özel yaratıcı yetenekler geliştirmelerini ister. Sanatı ve estetiği eğitimin içine belki biraz fazla sokuyor olsalar da bir balık öğretmenden eğitim almak öğrenciler için her zaman tatminkar ve ödüllendiren bir deneyim olacaktır.

Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

About